Co wchodziło w skład tradycyjnego bigosu? Jak udoskonalić smak współczesnego bigosu?
Pozostało
250.00
zł
do darmowej dostawy (tylko przez internet)
do darmowej dostawy (tylko przez internet)
Tylko
200.00
zł
do darmowej dostawy (tylko przez internet)
do darmowej dostawy (tylko przez internet)
0
Najnowszy blog
Ostatnio pisaliśmy o czerwonej. Pora na zieloną!
Przenosimy się nad Morze Czarne, a dokładniej do Słonecznej Bułgarii, z której pochodzi dzisiejsza bohaterka - czubrica czerwona.
Turcy mają kebab, Grecy gyros, a dla kuchni arabskiej takim flagowcem będzie shoarma.
Tradycyjnie wiązana sznurkiem, a może spięta wykałaczkami?
Zaraz przyjdą goście? Przedstawiamy smaczny i krótki w przygotowaniu poczęstunek.
Nuda w kuchni? Aromatyczne przyprawy kuchni indyjskiej są lekarstwem!